Hout webshop

De Hout webshop streeft ernaar om kwaliteitshout te leveren. Wij begrijpen dat de keuze van het juiste materiaal essentieel is. Er zijn echter een paar punten waarmee rekening moet worden gehouden en die u moet begrijpen bij de aankoop van hout.

Hout is een product van de natuur, wat betekent dat het gevoelig is voor beweging, krimp en uitzetting en geen twee stukken zijn gelijk. Hout is afkomstig uit verschillende bossen en kan sterk verschillen, ook al is het precies dezelfde soort. De nerfvariatie en de knoesten die op een plank te zien zijn, zijn te wijten aan het hout dat de volgende groeiperiodes doorloopt. We zorgen er wel voor dat er tijdens het fabricageproces planken met dezelfde kleur en nerfvariatie in elkaar worden gezet, maar dit is niet altijd mogelijk.

Gelieve elk stuk zorgvuldig op te meten vooraleer u met uw project begint. Hout kopen via een goede raadgever.

Geschaafd All Round Timber

Bij het op maat schaven van het hout betalen we nauwkeurig hoe we het hout nivelleren en bewerken om ervoor te zorgen dat de afmetingen 100% nauwkeurig en uniform zijn, volgens de door u gewenste afmetingen.

Zagen op maat geschaafd All Round Timber
Al ons hout, of het nu Iroko, Pine, Ash of Oak is, kan op maat worden besteld en volledig geschaafd worden geleverd; dit geeft u de best mogelijke uitgangspositie om te werken en laat u toe om het hout naar eigen inzicht te vormen.

We hebben de individuele kwaliteiten van alle verschillende geschaafde houtsoorten op deze pagina opgesomd met details over hun hardheid, verwerkbaarheid, ideale toepassingen en meer om u te helpen het hout te kiezen dat het beste past bij uw behoeften.

Meer dan 30 jaar ervaring in de houtindustrie

U bent in veilige handen; ons team zit vol met mensen die vanaf het begin bij ons zijn en die een enorme hoeveelheid kennis hebben van de houtindustrie. Onze houtmachinisten behoren tot de beste en meest ervaren mensen, dus uw bestelling wordt altijd verwerkt met de zorg, kennis en kwaliteit waar ons team trots op is. table bois

Uitstekende klantenservice

Ongeacht de vraag is ons deskundige en vriendelijke verkoopteam er om u te helpen. Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en geloven dat geen enkele opdracht of vraag te groot of te klein is. Bel ons of stuur een e-mail en een lid van ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Duizenden tevreden klanten

Woodshop Direct is een bedrijf met een sterke focus op klantenservice, kwaliteitsproducten en duurzame inkoop. We zijn er trots op dat we een efficiënte en deskundige klantenservice bieden en we bieden een consistente en betrouwbare service. Lees waarom duizenden van onze tevreden klanten voor ons blijven kiezen op onze klantentestimonials pagina. U kunt ook de meest recente projecten die door enkele van onze tevreden klanten zijn ingezonden en die zijn gemaakt van onze op maat geschaafde rondhouten of houten platen, bekijken op onze klantengalerijpagina.

Klik & Verzamel uit de winkel

Onze klik- en afhaalservice biedt u de mogelijkheid om te besparen op de verzendkosten en biedt u een snelle en gemakkelijke winkelervaring. Contactloos afhalen is een optie voor elke bestelling. Onze collecties vinden plaats in ons atelier in Falmouth, Cornwall tussen 8 uur ’s morgens en 17 uur ’s middags op elke weekdag, met uitzondering van feestdagen. Wij nemen contact met u op zodra de goederen klaar zijn om te worden opgehaald, zodat wij u een geschikt tijdstip kunnen bieden voor contactloze collecties. Op dit moment heeft u de mogelijkheid om een uur lang af te halen.

Vakkundig verpakte bestellingen voor tuinhout kopen

Wij bieden een breed scala aan houtproducten die op maat worden bewerkt volgens de eisen en afmetingen van onze klanten. Al onze bestellingen worden dan ook vakkundig verpakt door ons zeer bekwame team om deze maatvoering te kunnen waarborgen tegen beschadigingen. Wij gebruiken waar mogelijk biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen en gebruiken actief gerecycled materiaal in onze administratie en verpakkingen.

We hebben geen beperkingen. Vertel ons als u een product niet kunt vinden en we het misschien gewoon doen

Hoewel we al een fantastische selectie van producten beschikbaar hebben, als u niet precies kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden om aan uw verzoek te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een specifieke zaagsnede of houtsoort, wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u het best mogelijke product krijgt.

Hoogwaardige producten van kwaliteitsleveranciers

Bij Woodshop Direct zijn we gepassioneerd door het leveren van kwaliteitsvol, op maat gemaakt bewerkt hout voor de projecten van onze klanten. Ons assortiment houtproducten is van de hoogste kwaliteit en onze grondstoffen zijn uitsluitend afkomstig van leveranciers en importeurs die een duurzaam inkoopbeleid ondersteunen. Waar mogelijk ondersteunen wij ook bestuursorganen als PEFC en FSC bij de inkoop van onze voorraad. Dit alles zorgt ervoor dat onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteitsproducten krijgen.