Interieurdesign

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar het feit dat je in quarantaine zit, gaf een nieuw belang aan het concept van thuis en hoe we in onze ruimte leven. Het was een gemengde zegen dat we een paar weken voordat het “veiliger thuis”-beleid van kracht werd een interieurontwerper inhuurden, dus ondanks dat we een beetje zenuwachtig waren om geld uit te geven aan een herinrichting, hadden we het geluk dat we de afgelopen maanden onze ruimte konden opfleuren. Ga interieur blogs te hulp. Hoewel Instagram geweldig is, wil ik echt links naar de winkel en de mogelijkheid om te zoeken – er is nog steeds een plek voor lange vorm inhoud, mensen!  Stellingbouw Woning

Er zijn zo veel bronnen voor het ontwerp, en terwijl ik hou van een geweldige home tour voor inspiratie, zijn mijn favoriete blogs degenen die eigenlijk geven solide tips en helpen u erachter te komen welke grootte tapijt je nodig hebt of wat voor soort bijzettafel zou werken naast je bank. Wat dat betreft, heb ik mijn favoriete designblogs afgerond die al die vakjes aanvinken. Als je een favoriet hebt die ik heb gemist, laat het me weten in de commentaren.  Check hier de mogelijkheden voor een eiken bijgebouw

Know-how is een begrip dat Interlook Design kort en krachtig samenvat. kapsalon inrichting  Het zijn niet de slogans die een bedrijf omschrijven, maar de ervaringsdeskundigheid opgebouwd met de jaren die de intrinsieke kracht vormen.

1. Stijl door Emily Henderson: Er is echt geen betere blog voor de presentatie van HOW om alles te doen, van het meten van uw gordijnen tot het vinden van de perfecte budgetbank tot het uitzoeken van de grootte van het tapijt dat u nodig heeft. Ik hou ervan dat Emily haar denkproces deelt en je meeneemt op de reis, zonder bang te zijn dat ze al haar beste geheimen zal morsen.

10 Beste Blogs over interieurdesign om te volgen

2. 3. Interieurdesign: Hij werkte voor Emily Henderson, nu Queer Eye’s Interieurdesign, maar hij is ook net zo getalenteerd. Hij heeft een uitzonderlijke smaak, en ik hang zo’n beetje elk woord van hem op aan Instagram.

 

3. 3. Interieurdesign: Hoewel Lauren’s interieurs natuurlijk ongelooflijk zijn, is het haar zeer persoonlijke stem op haar blog die me binnenhaalt. Ik vind het geweldig dat ondanks haar succes, het toch echt voelt alsof zij degene is die een briefje voor me schrijft. Ze heeft ook net de geheime fantasie van een stadsmeisje gekregen!

 

4. Interieurdesign: Down to Earth en vol met ongelooflijke doe-het-zelf ideeën, mijn favoriete deel over deze blog is alle ongelooflijke bronnen. Sommige ontwerpers willen je echt niet vertellen waar ze winkelen of “handelsgeheimen”. Ze delen ze allemaal! Gelukkig voor ons!

10 Beste Interieur Ontwerp Blogs om te volgen

(via BHG)

5. Tao van Dana: Mijn vriendin Dana is een feng shui meester, en voordat je denkt dat dat klinkt als een stelletje hooey fooey, ze is veel meer in praktische manieren om je ruimte te repareren om de creativiteit te bevorderen en je droomleven op te bouwen. Ze houdt van kleur, planten, kunst en helpt je om ruimte te maken voor meer van wat je echt wilt.

 

6. Interieurdesign: Elk beeld dat ze post is mijn droomhuis. Haar blog geeft zoveel geweldige winkelrondes en inspiratie van haar projecten die altijd klassiek zijn, maar wel in de trend.

 

7. Interieurdesign is ook een ontwerpster uit LA, en ik hou van haar renovatieverhalen en dat ook zij haar middelen zal delen met een roekeloze overgave!

 

8. 8. Interieurdesign: Ik ben zo geobsedeerd door haar esthetiek, en ik hou ervan dat ze nu een hele online winkel heeft. Ik ga meerdere keren per maand naar haar blog om inspiratie op te doen en het is bijna zeker dat ik precies zal vinden wat ik zoek.

PS. Bekijk mijn eigen home tour, compleet met voor- en naschoten en alle hulpmiddelen.