Lift online kopen

Home Lift Bedrijf Beoordelingen
Met zo veel soorten en stijlen van huisliften die er zijn met verschillende installatiekosten, technologie en prijspunten, lijkt het misschien een grote taak om te weten waar u moet beginnen met uw zoektocht. Gelukkig hebben we het harde werk voor u gedaan. Onze diepgaande analyse van woningliftbedrijven richt zich op wat belangrijk is voor de gemiddelde persoon.

We hebben onderzoek gedaan naar de top 20 van bedrijven die thuisliften produceren. Vervolgens hebben we de lijst beperkt tot onze top drie op basis van specifieke criteria die we hebben vastgesteld door middel van uitgebreid onderzoek naar overheids- en consumenteninformatie. Het resultaat was een lijst van de drie beste thuisliftbedrijven.

Na onze evaluatie kozen we de beste trapliften bedrijven. Elk van deze bedrijven viel op boven de concurrentie.

Inclinator Home Lift Review
Meest aanpasbare |

In 1923 wilde de autodidactische werktuigbouwkundige C.C. Crispen een buurman helpen die zich in een slaapkamer op de bovenverdieping bevond. Crispen vond de Inclinator uit, een gepatenteerde elektrisch aangedreven vouwbare houten stoel met een voetsteun die op rollen op en neer bewoog op een stalen rail die aan een trap was bevestigd. Vijf jaar later ontwierp Crispen de eerste huislift voor bochtige trappen, de Elevette. Vandaag de dag blijft het familiebedrijf Inclinator Company of America de Elevette verkopen met de missie om mensen met mobiliteitsproblemen toegang te geven tot elke verdieping in hun huis.

De Inclinator website maakt het ontwerpen van een Elevette huislift eenvoudig en biedt de consument vele keuzemogelijkheden:

Selecteer de stijl van de cabine: Er zijn vijf standaard cabinestijlen waaruit u kunt kiezen, of u kunt ervoor kiezen om een cabine op maat te ontwerpen. Selecteer het type afwerking voor de wanden, de vloer, het plafond, de leuningen, de verlichting en de cabinebedieningspanelen.
Selecteer een aandrijfsysteem: De Elevette is verkrijgbaar in drie aandrijfstijlen: kabeltrommel, hydraulische kabeltrommel en MRL-hoofdkabeltrommel.
Selecteer Poorten en deuren: Uw liftcabine kan aan één of twee zijden voorzien zijn van poortopeningen en u kunt kiezen uit 18 verschillende cabineconfiguraties. Inclinator biedt een grote verscheidenheid aan inklapbare en accordeonale poortstijlen in meerdere kleuren en materialen.
Inclinator heeft een “A+” rating bij het Better Business Bureau.

Gemakkelijke Lift Beoordeling via comfortlift.be

Easy Climber Elevator wordt uitsluitend verkocht door Aging in the Home Remodelers, Inc., een van de grootste thuisverzorgingsbedrijven in de VS en een volledige dochteronderneming van firstSTREET, die producten voor “Boomers and Beyond” op de markt brengt. Al meer dan 25 jaar biedt deze groep oplossingen voor de uitdagingen waarmee senioren worden geconfronteerd, omdat ze ernaar streven om onafhankelijk en comfortabel in hun eigen huis te blijven.

eenvoudige klimmerlift met batterijlading
Easy Climber Batterij Geladen Lift
Easy Climber liften werken op batterijen. Als u naar boven gaat, gebruikt de lift accu’s en als de lift naar beneden komt, laadt hij de accu op tot de volledige capaciteit.

Het installeren van Easy Climber Liften duurt in totaal ongeveer 16 uur, dus u kunt een huislift in dagen hebben in plaats van de typische weken of langer. Minder arbeidsuren vermindert ook de kosten voor de klant. Als enige huislift in zijn soort heeft de Easy Climber geen schacht nodig, omdat hij op bijna elke dragende muur in uw huis wordt geïnstalleerd. Het systeem heeft geen dure herbedrading of paneelupgrades nodig omdat het volledig op batterijen werkt en oplaadt via een standaard stopcontact.

Easy Climber’s no-shaft lift maakt de installatie veel sneller zonder de noodzaak om een schacht te bouwen, elektrische werkzaamheden te herbekabelen en een speciale mechanische ruimte te bouwen om machines te huisvesten. De installatie van een Easy Climber Lift is onderverdeeld in drie fasen:

Selecteer de locatie: Samen met een technicus selecteert u de beste muur voor de installatie van uw huislift. Easy Climber Elevator zorgt voor het papierwerk voor de bouwvergunningen en eventuele eisen om te bepalen of de installatie aan de code voldoet.
Voorbereiding: Gelicentieerde timmerlieden van het bedrijf bereiden de locatie van de lift voor door het gat in het plafond te knippen en de omliggende vloer te versterken.
Installatie: Het installatieteam installeert de baan, het katrolsysteem en de huislift in slechts enkele uren.
Easy Climber Elevator heeft relaties met verschillende geldschieters die gespecialiseerd zijn in de financiering van woningverbetering en ze helpen klanten graag bij het regelen van de financiering.

Easy Climber wordt niet beoordeeld door het Better Business Bureau.

Pneumatische Vacuümliften LLC Review
Meest Milieuvriendelijk

Pneumatische vacuümliften LLC zijn de ontwerpers en fabrikanten van de enige vacuümliften ter wereld. Sinds 2002 brengt het in Florida gevestigde bedrijf milieuvriendelijke liften naar woningen op vijf continenten.

Pneumatische PVE30
Pneumatische vacuümliften gebruiken luchtdruk om de cabine te verplaatsen, zodat de lift zelf een minimale hoeveelheid elektriciteit verbruikt. Zonder kettingen of kabels is er geen smering nodig en omdat lucht de krachtbron is, is er geen hydraulische vloeistof. Met minder bewegende delen is er minder onderhoud nodig met de Pneumatische Vacuüm E