Sleutel op de deur woningbouw

Sleutel op de deur woningbouw

Sleutel op de deur woningbouw-klanten die een kant-en-klare woning willen bouwen, hebben één ding gemeen: de wens om ontspannen en zonder tijdsdruk naar hun nieuwe woning te verhuizen, terwijl ze toch de meest individuele eisen en wensen voor hun toekomstige woning hebben.

Als u Sleutel op de deur woningbouw in uw overwegingen over de woningbouw betrekt, vindt u niet alleen een kant-en-klare houten woning in de karakteristieke houtskeletbouw: Achter het vrijstaande huis van hout en glas zit veel meer dan u op het eerste gezicht zou denken. De in tientallen jaren geperfectioneerde constructie herbergt onder andere de zeer complexe techniek die van elk HUF-huis een slim huis maakt – en dat onzichtbaar achter de schermen.

De harmonieuze combinatie van techniek en architectuur is alleen mogelijk in een kant-en-klaar huis, omdat onze opdrachtgever alle benodigde diensten voor zijn project uit één hand kan verkrijgen.

Vanaf de planning tot aan de verhuizing is Sleutel op de deur woningbouw uw enige aanspreekpunt, dat al uw persoonlijke wensen behartigt. Veel bouwheren zijn erg druk en professioneel bezig en hebben weinig tijd om de coördinatie van de verschillende bouwonderdelen op zich te nemen. Sleutel op de deur woningbouwgroep van bedrijven is een team van specialisten die verantwoordelijk zijn voor de inrichting en alle technische diensten van uw exclusieve villabouw

Wat betekent het om een Sleutel op de deur woningbouw te bouwen?

Juridisch gezien is er geen duidelijke definitie van een term – maar voor uw HUF-huis is de zaak glashelder! Ook een villabouw behoord tor de mogelijkheden
Dus vergelijk de diensten, bij Sleutel op de deur woningbouwkomt u heel transparant te weten wat er bij uw huis hoort:

In het Sleutel op de deur woningbouw familiebedrijf begint de sleutelklare bouw al bij het begin van uw projectplanning. De controle ter plaatse, de eerste conceptplanning en de daaropvolgende gedetailleerde planning zijn in uw servicepakket opgenomen. Met de uitvoeringsplannen legt de ervaren HUF-architect de laatste hand aan uw geprefabriceerde houten huis en zorgt hij voor het goedkeuringsproces met de bouwautoriteiten.

Turnkey betekent ook dat Sleutel op de deur woningbouwhet bouwmanagement tijdens het gehele bouwproces overneemt. Belangrijke onderdelen zoals een projectgerelateerde detailplanning voor uw verwarmings-, elektrische en sanitaire installaties worden voor u ontwikkeld door de ingenieurs van Sleutel op de deur woningbouw Hoe kan het huis anders perfect op elkaar afgestemd worden?

Onze diensten omvatten ook het individuele ventilatieconcept en een gedetailleerde documentatie van de bouwbegeleiding, die u na de oplevering van het huis wordt overhandigd.

Wie een huis wil laten bouwen, moet dus een betrouwbare partner aan zijn zijde hebben. Bij Sleutel op de deur woningbouw kunt u rekenen op een vaste contactpersoon die altijd aan uw zijde staat, vanaf het begin van de planningsfase tot ver na de ingebruikname.

Kant-en-klare huizen – diensten in detail

Het maakt niet uit of u een kant-en-klaar huis bouwt in Beieren, Duitsland of in het Verenigd Koninkrijk: De omvang van de diensten voor uw HUF-huis is altijd duidelijk gedefinieerd en wordt transparant gecommuniceerd. Dat is heel eenvoudig, want alle diensten komen uit één hand – alleen zo kunt u in elke bouwfase de hoogste kwaliteit voor uw HUF-huis garanderen.

Vele highlights behoren tot de kant-en-klare uitrusting van uw prefab-huis:

de royaal beglaasde gevel
vloer-naar-plafondbeglazing met clerestory
de karakteristieke brede dakoverstekken aan de gevel- en dakvoetzijde.
De diensten omvatten ook:

Vloerbedekkingen
muurtegels
plinten
gestuukte binnenwanden
Deuren uit eigen productie

De productie van de trappen en deuren vereist een hoge mate van technische precisie en is bepalend voor de perfecte integratie in de markante houtconstructie.

Een bijzonder stabiele en veilige voordeur
driedubbel glas
Buitenschermen op de begane grond en
het milieuvriendelijke verwarmingssysteem

maken deel uit van je droomhuispakket.

Wanneer u naar de spannende inrichtingsdagen in het grote beurscomplex in Sleutel op de deur woningbouw komt, kiest u onder andere de details van uw interieur. Tal van bekende producten staan te wachten om ontdekt te worden – zonder extra kosten, want de aangeboden basisuitrusting is al in uw basishuisprijs inbegrepen. Daarbij horen natuurlijk ook de hoogwaardige inrichtingsmogelijkheden in de sanitaire ruimte.

Profiteer van ons geweldige HUF-dorp dat u tijdens uw bezoek kunt ontdekken! In Sleutel op de deur woningbouw wachten zes exclusief ingerichte showhuizen op u, zodat u zich kunt laten inspireren voor uw eigen toekomstige huis.

Voor uw sleutelklare woning bieden wij natuurlijk een vaste prijs aan, die u aan het begin van de planningsfase met uw adviseur bespreekt.